Pretražite novosti:

Otvaranje prostorija za rad Udruge za zaštitu potrošača Grada Karlovca „KORANA“

28.11.2012.
Otvaranje prostorija za rad Udruge za zaštitu potrošača Grada Karlovca „KORANA“
Udruga Korana u novim će prostorijama raditi radnim danom od 9:00 do 13:00 sati. Informacije ili dogovor za sastanak mogu se dobiti na telefon 099/237- 94-72. Novosti i obavijesti mogu se također pratiti na www.korana.org
Povodom useljenja u prostorije za rad, Udruga za zaštitu potrošača Grada Karlovca organizirala je konferenciju za medije sa temom: Dosadašnja postignuća u radu Udruge „KORANA“.
Konferencija je održana u prostorijama GČ Grabrik, Kneza Branimira 15 koje će Udruga dijeliti s Vijećem Gradske četvrti „Grabrik“ no adresa za poštu je i dalje Maksimilijana Vrhovca 13, Karlovac. Dopredsjednik Udruge “KORANA” Željko Tomašić izložio je dostignuća koja je Udruga postigla od osnutka. Zahvalio se svima koji su pomogli i dalje pomažu, Gradu Karlovcu koji je u ovoj godini izdvojio 38.000,00 kn za rad Udruge uz sufinanciranje troškova najma prostora te projekte Udruge. Posebno se zahvalio Upravnom odjelu za poduzetništvo i poljoprivredu na suradnji i zalaganju. Planiraju skoro uvesti besplatni info telefon za Karlovačku županiju te osnovati savjetovalište za potrošače.