e-Usluge

Održano javno izlaganje o prijedlogu UPU gospodarsko – servisnog predjela Selce (UPU).

Pozivaju se građani koji nisu sudjelovali u javnom izlaganju da izvrše uvid u dokumentaciju do 1. travnja.

U Velikoj vijećnici Grada Karlovca danas je održano javno izlaganje u sklopu javne rasprave o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja gospodarsko – servisnog predjela Selce (UPU). Prijedlog plana izradila je tvrka Arheo d.o.o. čiji su predstavnici, Mario Pezelj, dipl.ing.arh. i Josip Horvat dipl.ing.prometa, obrazložili stručno rješenje plana. Podsjećamo da se ovaj UPU izrađuje temeljem sklopljenog ugovora između Grada Karlovca i tvrtki IMMOTOP PROJEKT KARLOVAC d.o.o. i EKZ KARLOVAC d.o.o., kojim su navedene tvrtke preuzele obvezu financiranja izrade plana.
Javna rasprava u trajanju od 30 dana započela je 3. ožujka i završava zaključno s 1. travnjem 2015. godine. Obzirom da se na današnje javno izlaganje odazvao mali broj građana, upućujemo ponovni poziv zainteresiranima da izvrše uvid u UPU i to svakog radnog dana od 8,00 do 15,00 sati u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Grada Karlovca, III kat, Banjavčićeva ul. br.9.
Građani i udruge mogu upisati primjedbe i prijedloge u knjigu primjedbi koja se nalazi uz Prijedlog UPU-a izloženog na javnom uvidu, kao i uputiti pisane primjedbe i prijedloge,do 1. travnja 2015. godine.
Molimo građane za razumijevanje ukoliko je izostala kvalitetnija komunikacija putem nadležnog mjesnog odbora. Iako pravovremano obaviještavani, period u kojem su Odlukama Gradskog vijeća početkom ožujka raspuštena tijela mjesne samouprave te raspisani izbori za članove Vijeća gradskih četvrti i Vijeća mjesnih odbora, objektivna je okolnost slabijeg inteziteta informiranja.