e-Usluge

Tradicionalan božićni prijem

Crkvene velikodostojnike su dočekali zamjenici gradonačelnika Dubravko Delić i Marina Kolaković.

U Maloj vijećnici gradske uprave danas je održan tradicionalni božićni prijem za crkvene velikodostojnike različitih vjerskih zajednica. Crkvene velikodostojnike su dočekali zamjenici gradonačelnika Dubravko Delić i Marina Kolaković. Tom prigodom zahvalili su im se na odličnoj suradnji, jer upravo su župnici ti koji imaju direktne kontakte sa stanovništvom te mogu ukazati na potrebno djelovanje Grada u određenim segmentima gdje su ona neophodna. Prigodne riječi pune nade i vjere uputio je mons.dr. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački.
Samo dar vjere rađa u ljudima oduševljenje, polet i radost. Bog nam je objavio istinu da život dolazi od njega, da je njegova ljubav sposobna mijenjati ljude i svijet, da je došao bespomoćan da bi nam očitovao veličinu, bespomoćan da bismo osjetili njegovu svemoć, istakao je pomoćni biskup Šaško. 
Uz katoličke svećenike, dobre božićne i novogodišnje želje građanima su uputili i predstavnici Islamske zajednice, Pravoslavne, Baptističke i Protestantske crkve. Na kraju druženja, zamjenici gradonačelnika uručili su svećenicima prigodne poklone.