e-Usluge

Prigodno darivanje

Saša je uporno pomagao drugima kad im je bilo najteže. Sada je pomoć trebala njemu.

Povodom nadolazećih uskrsnih blagdana predsjednik Gradskog vijeća Grada Karlovca Damir Mandić i Blaženka Presečan iz UO za društvene djelatnosti posjetili su četveročlanu obitelj Japec iz Karlovca. Osim bona u visini 300 kuna, predsjednik Gradskog vijeća obitelji je uručio i prigodnu košaricu punu blagdanskih proizvoda.
Grad Karlovac kontinuirano pomaže sve one obitelji i djecu kojima je pomoć zaista potrebna. Ove godine u proračunu je osigurano sedam milijuna kuna za socijalni program te svi Karlovčani mogu biti sigurni da se njihov novac dodjeljuje u prave ruke, poručio je Damir Mandić.
Osim obitelji Japec, Grad Karlovac je povodom Uskrsa darivao 125 obitelji  sa poklon bonom u vrijednosti od 150 do 400kn, ovisno o broju članova obitelji. Iz gradskog proračuna za tu prigodu je osigrano trideset tisuća kuna.  Inače,  broj korisnika socijalne pomoći u gradu Karlovcu je oko dvije tisuće te se nastoji da ravnomjerno i pravedno svi korisnici budu darivani, kako za božićne tako i za uskrsne blagdane.