e-Usluge

​Gretta i vatromet uvest će Karlovčane u novu 2017. godinu

Gretta,The trio, Dado Valent i vatromet.

Grad Karlovac već tradicionalno organizira besplatan doček Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića, u srcu grada koji je već sada prigodno okićen. Program počinje u 21:30 i trajat će do 2 sata ujutro, a detalje je najavila Marina Kolaković, zamjenica gradonačelnika Grada Karlovca.
–  Atmosferu na trgu zagrijat će predgrupa, karlovački cover rock band The Trio, a u 23 sata pozornicu preuzimaju dečki iz grupe Gretta. Vatromet će biti u ponoć, a svi koji budu slavili Novu godinu na trgu moći će uživati i u bogatoj ugostiteljskoj ponudi. Posjetitelje će kroz program voditi Karlovčanima dobro poznati Dado Valent. Drago nam je što, nakon prošlogodišnjeg nastupa grupe Vatra, doček Nove godine i ovaj put ima urbani štih uz Grettu. Vjerujem da će zabava biti odlična i pozivam građane da u što većem broju dođu na doček u centru grada, kazala je zamjenica Kolaković.
Tomislav Čubek, frontmen grupe Gretta, obećao je odličnu atmosferu i dodao: ''Bila sretna ili tužna, svaku staru godinu treba ispratiti sa stilom i uz dobru zabavu dočekati još bolju Novu. Mi smo spremni i sretni smo što ćemo je dočekati u Karlovcu na našoj prvoj novogodišnjoj svirci.''
Grupa Gretta osnovana je 2004. godine, a iza sebe ima četiri studijska albuma te brojne uspješne singlove i spotove od kojih je najpoznatija pjesma Malena za koju su dobili i diskografsku nagradu Porin. Još jedna važna nagrada u njihovoj karijeri je i prošlogodišnja pobjeda na Karlovačko RockOff festivalu.
Drago mi je što će Karlovčane u novu godinu uvesti prošlogodišnji pobjednici naše uspješne glazbene platforme Karlovačko RockOff kroz koju pružamo priliku glazbenim nadama da se probiju na domaćoj sceni, rekla je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija kompanije HEINEKEN Hrvatska te dodala da je Karlovačko dugogodišnji sponzor dočeka Nove godine, a sponzorstva nekih od najvažnijih događaja u lokalnoj zajednici jedan od načina na koji ulažu u zajednicu.
– Također bih podsjetila na važnost odgovorne konzumacije. Želimo da se naši odrasli potrošači dobro zabave i da uživaju u omiljenom pivu, te ih pozivamo da pri tom budu odgovorni. Vjerujem da će Gretta i Karlovačko biti odlična kombinacija i da će ugođaj u središtu Karlovca biti fantastičan, zaključila je Bratko Gašpić.