ZAK donirao kombi karlovačkim sportašima

Auto kuća ZAK danas je Karlovačkoj športskoj zajednici uručila ključeve kombi vozila. Iako se radi o polovnom vozilu ova donacije obitelji Kostelac vrlo je dragocjena karlovačkim sportašima koji gotovo svakodnevno kombi vozilo koriste za potrebe treniranja i natjecanja širom Hrvatske, pa i dalje. Ključeve kombija predsjedniku KŠZ-a Želimiru Feitlu uručio je Anton Kostelac u društvu majke i sestre.
Anton Kostelac naglasio je da je KŠZ odličan poslovni partner auto kući ZAK pa takvu poslovnu suradnju treba i cijeniti.
– To povjerenje cijenimo i naša donacija je i naša svojevrsna obaveza ne samo prema KŠZ-u nego i čitavoj sportskoj zajednici. Zaključili smo da ćemo ovom donacijom napraviti puno više za zajednicu nego daljnjom preprodajom vozila, naglasio je Anton Kostelac.
Obitelji Kostelac na donaciji je čestitala i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Karlovca Draženka Sila Ljubenko uz naglasak da je upravo auto kuća ZAK pravi primjer suživota u zajednici za kojim bi se mogli povesti i drugi poslovni subjekti.