e-Usluge

“Zelenilo” u novu godinu ide moderno i inovativno

Reorganizacija, a zatim i preseljenje na novu lokaciju, te što viši standard usluga prioriteti su gradske tvrtke Zelenilo koja je prošlu poslovnu godinu završila s pozitivnim predznakom. Tako je najavila direktorica tvrtke Jasmina Cvetković predstavljajući danas javnosti, u društvu gradonačelnika Mandića, svoje direktorske planove za 2018. Prema najavama, Karlovac će zadržati svoju ljepotu zelenih površina ali i dobiti dašak modernog i inovativnog. To će osnažiti novim vizualnim identitetom i motom “Misli zeleno”. Svojim primjerom žele pokazati korist recikliranja i pametnog upravljanja otpadom. Za potrebe toga okreću se digitalizaciji i novim trendovima kako bi bili predvodnici dobre ekološke prakse u gradu.
Prošlu godinu tvrtka je završila s dobiti od oko pola milijuna kuna, investirala u novi kamion i opremu, upravnu zgradu na Dubovcu koja treba biti gotova u ožujku, uređenje groblja, zelenih površina, širila poslovanje u Ogulin i Rakovicu… No, 30 posto prihoda, koje ostvaruje na tržištu, moglo bi biti ugroženo novim prijedlogom Zakona o komunalnom gospodarstvu, koji komunalnim tvrtkama onemogućava bavljenje tržišnim gospodarskim djelatnostima.
Gradonačelnik Damir Mandić je naglasio kako je bit javnih tvrtki pružiti građanima najpovoljniju i najkvalitetniju uslugu, a pri tome nastaviti daljnji poslovni razvoj.