e-Usluge

Predstavljen bogat program za 439. rođendan grada Karlovca

Jučer je predstavljen bogat program za obilježavanje 439. rođendana grada Karlovca. Predstavili su ga izvršni organizatori ravnatelj Zorin doma Srećko Šestan i predsjednik udruge Izvan fokusa Filip Trezner. Ove godine program započinje Ivanjskim krijesom, 23. lipnja i završava koncertom Massima te rođendanskim balom 13. srpnja. Kao i svake godine do sad u realizaciji manifestacije sudjeluje veliki broj ljudi iz civilnog, javnog i privatnog sektora. Očekuje nas koncert Crvene jabuke, Divljih jagoda te Massima kao i razne predstave, te koncerti karlovačkih izvođača. I ove godine Karlovčani će svom gradu za rođendan zaplesati Rođendanski bal, za koji će prijave uskoro početi, a cijeli program moći će se pratiti i preko kamo.arhiva.karlovac.hr, na kojoj će biti i navigacija. Na trotjednoj proslavi rođendana Karlovca očekuju se gosti iz drugih gradova i inozemstva jer je ovaj put dobro praćena i marketinški zahvaljujući udruženom oglašavanju Turističke zajednice. Dan grada velika je i značajna proslava za sve Karlovčane, ali i drage goste. Upravo taj društveni značaj prepoznala je i kompanija HEINEKEN Hrvatska koja je sa svojim brendom Karlovačko i ove godine ponosan sponzor manifestacije. 
Karlovačko pivo jedan je od simbola grada Karlovca. Stoga nastojimo biti dio nekih od najvažnijih lokalnih događaja, a proslava rođendana grada jedan je od njih. Održivost je temelj našeg poslovanja, a ulaganje u lokalnu zajednicu jedan od prioriteta naše pivovare. Veselimo se proslavi dana grada i vjerujemo da će raznovrsni sadržaji kao i koncerti nekih od najpoznatijih domaćih glazbenika privući puno posjetitelja. U ime Karlovačkog pozivam sve da dođu na proslavu Dana grada, rekla je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih poslova kompanije HEINEKEN Hrvatska. 
– Da se zajedno družimo, provedemo, osjetimo grad i ono što se u njemu događa, radimo na našem zajedništvu koje nas krasi. Svaki grad ima svoj rođendan, ali karlovački rođendan je poseban, poručio je gradonačelnik Mandić.  

Proslavimo zajedno!