e-Usluge

Karlovačko udruženje obrtnika dodijelilo priznanje gradočelniku Mandiću

Upravni odbor Udruženja obrtnika grada Karlovca na svojoj sjednici održanoj 27. 3. 2019. donio je temeljem Pravilnika o priznanjima Udruženja odluku o dodjeli priznanja uglednim i časnim obrtnicima članovima Udruženja kao i pojedincima i institucijama koji su svojim djelovanjem dali značajan doprinos značaju i razvoju obrtništva grada Karlovca, Karlovačke županije i Republike Hrvatske.   
Udruženje dodjeljuje slijedeća priznanja:
Statua Udruženja obrtnika grada Karlovca – 1 dobitnik
Zlatna plaketa Udruženja – 3 dobitnika
Priznanja Udruženja – 7 dobitnika 
PRIZNANJE UDRUŽENJA ZA POSEBNE ZASLUGE I USPJEHE NA UNAPREĐENJU OBRTNIŠTVA dobili su:
DAMIR MANDIĆ gradonačelnik grada Karlovca
Dolaskom na čelno mjesto gradskih vlasti gospodin Mandić kao gradonačelnik davao je i daje veliki značaj obrtništvu, obrtnicima i obrtničkim institucijama. U njegovom mandatu Udruženje obrtnika je znatno više nego prije uključeno u donošenje odluka vezanih za obrtništvo (npr. Pravilnik o komunalnom redu i rad terasa ugostiteljskih lokala unutar Pravilnika).
Ponajviše zaslugom gradonačelnika, protekle dvije godine, Grad Karlovac je postao suorganizator Obrtničkog sajma u Karlovcu, što je znatno podiglo kvalitetu organizacije sajma i samog sajma. Na kraju moramo istaknuti znatno povećanje sredstava za potpore male vrijednosti subjektima malog gospodarstva na području grada Karlovca, što je zasluga gradonačelnika i njegove ekipe kojoj pripada dio zasluga za ovo priznanje Udruženja čelnom čovjeku grada Karlovca.