e-Usluge

Posebna regulacija prometa na Rakovcu

Obavještavamo Vas da je nakon obavljenog tehničkog pregleda u Ulici Rakovac kbr. 2 te evidentiranom primjedbom javnopravnog tijela, Izvođač radova obvezan sanirati ulegnuće prometnice. Kako je za navedeni zahvat neophodno privremeno zauzimanje javne prometne površine i uspostavljanje privremenog upravljanja prometom, prema donesenom rješenju, regulacija prometa u vremenu od 22. travnja 2020. do 24. travnja 2020. u ulici Rakovac, odvijat će se na sljedeći način:
• Faza I – promet će se izvoditi naizmjeničnim propuštanjem vozila uz privremenu prometnu signalizaciju i ručnu regulaciju prometa.
• Faza II – zatvaranje Ulice Rakovac kod kbr. 2. te će se promet osobnih vozila u Fazi II odvijati obilazno Ulicom Grge Tuškana, a promet teretnih vozila Ulicama kralja Petra Krešimira, Senjskom ulicom, Ulicom Tadije Smičiklasa i obrnuto.
S obzirom na navedenu situaciju uslijed radova molimo sve sudionike u prometu da poštuju prometnu regulaciju, posebno kad je riječ o ograničenju brzine, a sve stanovnike gradske četvrti Rakovac za strpljenje i razumijevanje.