e-Usluge

Karlovački potpis na klupama u promenadi

Klupe na promenadi dobile su autentičan potpis, stiliziranu karlovačku zvijezdu, tako su obnovljeni dijelovi klupa sada i brendirani kako bi bili posebno prepoznatljivi Karlovčanima, ali i turistima. Ukupno je tako tradicionalnom oznakom Zvijezde obilježeno 37 klupa na šetalištu dr. Franje Tuđmana. Ovaj zadatak povjeren je karlovačkim učenicima Šumarske škole koji su lakirali i CNC obradom gravirali klupe sa zaštitnim znakom našeg grada, pa je tim više ovaj zahvat draži i simpatičniji. Promenada će dobiti i desetak novih košarica za smeće, a ovih dana postavlja se i cvijeće na balkone i prozore u samom središtu grada.
– Radimo i na privlačenju turista, osmišljavamo različite aktivnosti da skrenemo pažnju na naš grad. Potreba za putovanjem nije nestala, ali ljudi ipak žele biti u blizini svojih domova, kazala je Marina Burić koja prije svih misli na Zagrepčane i posjetitelje iz drugih gradova Hrvatske, ali naravno s vremenom i sve druge turiste i goste. 
– Sigurni smo da će ove godine biti posjetitelja koji će doći u Karlovac, vrata su otvorili muzeji, Aquatika i Muzej Domovinskog rata. Pripremamo i određene aktivnosti, manifestacije koje će ipak privući goste u Karlovac, zaključila je pročelnica Odjela gospodarstva, poljoprivrede i turizma Daniela Peris, prilikom predstavljanja ovog simpatičnog i novog detalja na karlovačkim klupama.