e-Usluge

Nova mrtvačnica s okolišem i parkiralištem uređuje se u Tušiloviću

Na groblju u Tušiloviću gradi se mrtvačnica vrijednost 2,1 milijun kuna. U sve prostorije mrtvačnice ulazi se s natkrivenog trijema, a bit će uređen i okoliš mrtvačnice, staza te parkiralište s jedanaest parkirališnih mjesta. 
– Grad Karlovac brine o dostojanstvenom životu, pa tako i o posljednjem ispraćaju naših sumještana. Nadam se da će Grad i u budućnosti nastaviti ovako značajno ulagati kao što je to do sada bio slučaj. Nadam se isto tako da će pažnja biti usmjerena i prema asfaltiranju i održavanju cesta, rekao je predsjednik MO Tušilović, Darko Marković.
Zamjenik gradonačelnika Ivan Mrzljak obišao je gradilište i tom prilikom podsjetio kako je prije nekoliko dana prezentiran projekt uređenja i proširenja groblja Hrnetić.
– Ovaj objekt je podjednako neophodan u Tušiloviću i kontinuirano nastavljamo s radovima, kazao je zamjenik gradonačelnika te najavio za iduću godinu uređenje još jednog groblja. 
U gradskom proračunu za iduću godinu osigurana su sredstva za detaljan plan uređenja groblja Gornja Švarča kojim će biti stvoreni uvjeti da se može projektirati parkiralište i groblje dodatno urediti.
– Kontinuirano ulažemo u infrastrukturu na grobljima koji su našim sugrađanima potrebni u tim najtežim trenucima, poručio je Mrzljak.
Osim izgradnje mrtvačnice, Grad Karlovac na području Tušilovića gradi pješačko biciklističku stazu koja spaja državnu cestu i crkvu u Tušiloviću.