e-Usluge

Javni poziv udrugama za prijavu na Sajam udruga 2022.

Ovogodišnji Sajam udruga održat će se 24. rujna 2022. Ciljevi Sajma udruga su prije svega promovirati lokalne udruge raznih djelatnosti kako bi se u njihovo djelovanje uključio što veći broj građana koji bi time ispunili svoje slobodno vrijeme, dobili priliku aktivnije sudjelovati u životu lokalne zajednice kao i posvetili svoje vrijeme zdravim načinima života kroz bavljenje sportom, plesom, zdravom prehranom, prevencijom ovisnosti i slično. Na Sajmu očekujemo udruge koje će ponuditi zanimljive sadržaje svim dobnim skupinama građana pa će tako biti i pripremljen program sajma što će u konačnici ovisiti o prijavljenim udrugama.
Drugi cilj Sajma jest stvoriti priliku za razmjenu iskustava i kontakata među lokalnim udrugama i udrugama i gostima koji će biti pozvani na sudjelovanje. 
Za sudjelovanje na Sajmu udruga Karlovac 2022. prijaviti se može do 12. 9. 2022. godine putem prijavnog obrasca koji se nalazi OVDJE. Za sve informacije kontakt telefon je 047 628 200 i e mail nikolina.pahanic@arhiva.karlovac.hr