e-Usluge

Centar za mlade u Grabriku slavi 15. rođendan – Prvi u Hrvatskoj kojeg je osnovao Grad, u desetljeće i pol postao mjesto druženja, posla i rada i primjer dobre prakse

Centar za mlade Grabrik, prvi u Hrvatskoj kojeg je osnovala neka jedinica lokalne samouprave i potom ga dala udrugama civilnog društva na upravljanje, danas slavi 15. rođendan. U desetljeće i pol postao je neizostavno mjesto za mlade ljude, u kojem se mogu educirati, informirati,  provoditi svoje slobodno vrijeme.
U Centru se održavaju i izložbe, radionice, predavanja, okrugli stolovi, projekcije… okuplja udruge mladih i za mlade, Savjet mladih grada Karlovca, inicijative mladih, ali i ostale udruge i pojedince koji provode svoje aktivnosti u prostorijama u Grabriku.

Rođendanska proslava počela je otvaranjem izložbe i vremenskom kapsulom, nastavljena javnom tribinom "Mladi pitaju", turnirom u video igri, nagradnim kvizom, dok je za kraj rođendana ostavljen Make up kutak i glazbeni program.

Na rođendanskoj proslavi, odnosno, javnoj tribini bio je i gradonačelnik Damir Mandić.
– Centar je jako dobro odradio informiranje mladih, što mu je i prvobitna uloga, a postao je  mjesto druženja, posla i rada i primjer je dobre prakse za cijelu Hrvatsku, kazao je gradonačelnik Mandić.