e-Usluge

Objavljen Javni poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba u kulturi Grada Karlovca za 2024. godinu

Do 20. rujna svi zainteresirani mogu prijaviti projekte na Javni poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba u kulturi Grada Karlovca za 2024. godinu.
Prijave se vrše elektronskim putem pomoću aplikacije SOM natječaji. 
Javni poziv predstavile su danas Draženka Sila Ljubenko, pročelnica UO za društvene djelatnosti i Irena Šegavić Čulig, voditeljica odsjeka za kulturu, tehničku kulturu, sport i mlade
Javne potrebe Grada Karlovca u kulturi za koje se sredstva osiguravaju iz Proračuna Grada Karlovca su: kulturne djelatnosti, kulturno-umjetničko stvaralaštvo, kulturne manifestacije i djelatnost zaštite, očuvanja i održivog upravljanja kulturnom baštinom od interesa za grad Karlovac.
Pravo podnošenja prijave imaju ustanove u kulturi kojima Grad Karlovac nije osnivač, udruge civilnog društva, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici, vjerske zajednice i ostale pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti iz područja kulture, odnosno programske djelatnosti za koje se raspisuje javni poziv.
Ukupno procijenjena planirana vrijednost Javnog poziva za 2024. godinu je do 265 tisuća Eura,  a točan  iznos će biti utvrđen donošenjem gradskog proračuna.
Sve formalno valjane prijavljene programe i projekte razmatrat će i kvalitativno vrednovati nadležna kulturna vijeća Grada Karlovca.
Program javnih potreba u kulturi utvrđuje se zajedno s donošenjem proračuna Grada Karlovca za 2024. godinu i objavljuje se na službenim mrežnim stranicama Grada Karlovca.
Informativna radionica za sve zainteresirane prijavitelje bit će održana 30. kolovoza u Maloj vijećnici Grada Karlovca s početkom u 18 sati.