e-Usluge

Podrškom organizatorima događanja do usklađenog stvaranja dodane vrijednosti karlovačkog turističkog proizvoda

Na današnjoj konferenciji za medije na kojoj  su sudjelovale direktorica TZ grada Karlovca Marina Burić i pročelnica gradskog Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Daniela Peris, predstavljen je Javni poziv za sufinanciranje manifestacija u 2024. godini. Turistička zajednica grada Karlovca unatrag nekoliko godina raspisuje Javni poziv kroz koji podržava različita događanja u cilju poticanja razvoja turističke ponude grada Karlovca tijekom cijele godine. Manifestacije odabrane za sufinanciranje uključuju se u Godišnji programa rada turističke zajednice.
 
Ukupan fond ovogodišnjeg Javnog poziva najveći je do sada i iznosi 50.000 eura i to zahvaljujući suradnji s Gradom Karlovcem, koji je prepoznao ovu aktivnost Turističke zajednice i osigurao dodatna sredstva u svom Proračunu.
 
Na Javni poziv mogu se prijaviti pravne i fizičke osobe, udruge, zadruge, turističke agencije, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, javne ustanove, sportski klubovi i županijski sportski savezi, OPG-i, trgovačka društva i obrti, koje na području grada Karlovca organiziraju kulturnu, tradicijsku, umjetničku, zabavnu, športsku i gastro manifestaciju.
 
TZ grada Karlovca podržat će ona događanja koja doprinose specifičnim ciljevima rada a to su promocija i podizanje vidljivosti grada, razvoj i unaprjeđenje turističke ponude Karlovca kao cjelogodišnje turističke destinacije te povećanje ugostiteljskog i drugog turističkog prometa.
 
U 2023. godini kroz Javni poziv podržan je 31 organizator događanja a ove godine želimo privući i nove organizatore i nove manifestacije.
Javni poziv otvoren je do 31. listopada 2023. godine a sve potrebne informacije nalaze se na Internet stranici TZ https://visitarhiva.karlovac.hr/javni-poziv-za-dostavu-prijedloga-manifestacija-za-sufinanciranje-u-2024-godini/