e-Usluge

Zvjezdano ljeto „produžilo“ radno vrijeme ugostiteljskih objekata – Svi mogu biti otvoreni do 1 sat, izuzetak oni koji imaju dozvolu za duže

Dok traje proslava 445. rođendana Karlovca, svi ugostiteljski objekti u gradu mogu raditi duže nego inače, do 1 sat. Izuzetak su ugostiteljski objekti kojima je dozvoljeno radno vrijeme duže od tog vremena.

Odlukom gradonačelnika, za trajanja Zvjezdanog ljeta, koje je počelo Ivanjskim krijesom i traje do rođendana grada, 13. srpnja, dozvoljen je rad svih ugostiteljskih objekata i terasa uz ugostiteljske objekte na cijelom području Karlovca do 1 sat. Ugostiteljski objekti za koje je ugostitelj ishodio odobrenje Grada Karlovca kojim se dozvoljava produženo radno vrijeme, imaju pravo poslovati duže od 1 sat, sukladno ishođenom odobrenju.

Također, na prostoru ugostiteljskih objekata na otvorenom (terase, veže i slično) dozvoljena je uporaba elektroakustičkih i akustičkih uređaja za koje je ugostitelj ishodio rješenje nadležne službe o ispunjenim uvjetima za zaštitu od buke, a buka tih uređaja mora biti sukladna propisima koji uređuju zaštitu od buke.