e-Usluge

U petak na “Čavleku” podržimo žensku nogometnu reprezentaciju Hrvatske

Karlovac će u petak 12. srpnja biti domaćin utakmice ženskih nogometnih reprezentacija Hrvatske i Walesa. Na današnjem treningu obišao ih je gradonačelnik i saborski zastupnik Damir Mandić i poželio im puno uspjeha u utakmicama koje su pred njima.

– Hrvatski nogometni savez je proteklih godina bio na raspolaganju nekim našim inicijativama iz Karlovca. U uređenju glavnog travnjaka i postavljaju umjetne trave Hrvatski nogometni savez sudjelovao je jednim dijelom i financijski. Tako da je organizacija njihovog boravka u Karlovcu, na neki način, zahvala njima na svemu. Vjerujem da će i ova utakmica proći jako dobro. Ovo je i zalog za budućnost, jer vjerujem da ćemo uspjeti dovesti i mlađe reprezentacije kako je bilo i do sada. Tako da smo svi zadovoljni, i Hrvatski nogometni savez i mi u Karlovcu. Nogometni klub “Karlovac 1919” to jako dobro organizira, istaknuo je gradonačelnik Mandić.

Utakmica počinje u 20,15 sati na stadionu „Branko Čavlović Čavlek“ i gradonačelnik Mandić pozvao je sve Karlovčane da podrže naše reprezentativke i naprave pravu domaćinsku atmosferu.